Schonenburg makelaars 
Diensten

Makelaars diensten

Van verkoop tot aankoop, van taxatie tot advies. En bovenal: we doen ons werk met veel plezier en dit merkt u in onze persoonlijke benadering en uitstekende service.

U kunt bij ons terecht met de kleinste vraag en de breedste opdracht. We bieden u in alle gevallen kwaliteit, deskundig advies en professionele begeleiding.

Verkoopmakelaar

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw woning wilt verkopen kunnen wij de verkoop voor u faciliteren. We bekijken en onderzoeken de woning grondig en brengen daarop deskundig advies uit over de marktwaarde en de vraagprijs. Vervolgens brengen we uw woning op een professionele en passende manier onder de aandacht bij potentiële kopers.

Lees meer

Aankoopmakelaar

Een woning kopen?

Wanneer u een woning wilt kopen komt er veel op u af. Wij helpen u graag om het mooiste huis op de beste plek voor u te vinden.

We nemen eerst de tijd om een zogenaamd woningprofiel op te stellen: u vertelt ons wat uw wensen zijn, waar u naar op zoek bent. Als wij daar een goed beeld van hebben, zullen we onze kennis en ervaring in de regio inzetten om uw ideale woning te vinden, op een plek die bij u past.

Lees meer

Taxaties

Uw woning taxeren?

Wanneer u een taxatierapport nodig heeft welke wordt geaccepteerd door alle banken bent u bij ons aan het juiste adres, ongeacht het doel van de taxatie. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een (her)financiering, maar ook voor een successie aangifte of gewoon voor uzelf om inzicht te krijgen in de waarde van uw woning.

Lees meer

Gratis waardebepaling

Weten wat uw huis waard is?

Overweegt u te verhuizen maar vraagt u zich af of dit wel het moment is?

Met onze gratis waardebepaler kunt u een waarde indicatie berekenen van uw (toekomstige) woning. 

Waarde berekenen
Schonenburg Makelaars
Schonenburg Makelaars - Funda NVM makelaar - Schonenburg Makelaars NWWI - Schonenburg Makelaars Taxateursunie - Schonenburg Makelaars

KvK nr. 68588909