Hoornsediep 202

9725 HR GRONINGEN

DRIE-KAMER APPARTEMENT MET FANTASTISCH UITZICHT op de 6e (bovenste) woonlaag met balkon, berging en lift en op loopafstand van het stadscentrum.

Dit drie-kamer appartement maakt deel uit van een goed onderhouden appartementencomplex “Julianaflat” en is netjes bewoond geweest. Het appartement heeft een woonkamer, aparte keuken, twee slaapkamers, balkon en een recente toiletruimte en badkamer. Het appartement heeft een eigen en af te sluiten (fietsen)berging in het souterrain. Het appartementencomplex ligt op een zeer markante locatie bij de A28 en de A7. Het appartement heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een weids uitzicht over de stad. Dit geeft een gevoel van optimale privacy.

Het appartement is bereikbaar via een gemeenschappelijke afgesloten entree v.v. een intercom. Via de lift of het trappenhuis is de 6e woonlaag bereikbaar. Over de open galerij aan de achterzijde is de voordeur van het appartement te bereiken en het appartement te betreden. In het souterrain is de gemeenschappelijke entree en via een fietsenhellingbaan aan de zijkant is de eigen afgesloten fietsenberging te bereiken.

Het appartementencomplex ligt op loopafstand van het Centraal Station en het stadscentrum . Vlak bij ligt een wijkwinkelcentrum met o.a. een supermarkt. Het appartement ligt ideaal t.o.v. o.a. het Martini Ziekenhuis, de RUG en het UMCG die alle binnen enkele fietsminuten bereikbaar zijn.

Indeling appartement:

Entree/hal met meterkast, garderobe-nis, vaste kast en een moderne toiletruimte met fonteintje. Lichte woonkamer 19 m² met prachtig weids uitzicht. Aparte keuken met vaste kast en eenvoudige en nette keukeninrichting. Twee slaapkamers beide v.v. twee vaste kasten resp. 9 & 11 m² 9 m2 waarvan één toegang geeft tot het zonnige balkon op het zuidwesten. Moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en plaats voor de wasmachine.

Vereniging van Eigenaren:

- actieve VvE (beheer via PandGarant)
- maandelijks voorschot verwarming: € 150,-
- maandelijkse bijdrage € 182,- t.b.v. o.a. reservering onderhoud, opstal-, rechtsbijstand- en WA verzekeringen, schoonmaak, verlichting van gemeenschappelijke vertrekken, tuinonderhoud, etc.
+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Bouwjaar1961
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte66
Aantal kamers3

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 199.500 Kosten koper
excl. € 150,00 servicekosten
Aanvaardingdirect

Bouw vorm

Bouwjaar1961
Bouwvormbestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte66
Inhoud225
Aantal kamers3
Slaapkamers2
Etages1

Tuin

TuinGeen tuin
Aantal bergingen1

Parking

Garage soortGeen garage
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken
Schonenburg Makelaars
Schonenburg Makelaars - Funda NVM makelaar - Schonenburg Makelaars NWWI - Schonenburg Makelaars Taxateursunie - Schonenburg Makelaars

KvK nr. 68588909