Hoofdweg 384 -388

9765 CS PATERSWOLDE

UNIEKE KANS! 4-KAMER APPARTEMENT VAN 140 M² MET GARAGE EN DUBBELE BERGING.

U kiest voor full service appartementencomplex NoordWijk als u actief bezig wilt zijn, zonder alle verplichtingen die nu eenmaal bij een compleet huis met tuin horen. Als u een rustige uitvalsbasis tussen stad en land verkiest, met uitstekende logistieke voorzieningen. En natuurlijk: als u het belangrijk vindt dat u financieel precies weet waar u aan toe bent en extra zorg alleen inkoopt als dat nodig is.

NoordWijk ligt uniek. In de winter markeren de hoge gebouwen van Groningen en de landelijke strook tussen Paterswolde, Haren en Groningen uw horizon. De achterkant van het gebouw heeft zicht op de dan verstilde natuur. In de zomer leeft u heerlijk in het groen, met het Paterswoldse Meer op loopafstand.

In dit complex zult u zich nooit geïsoleerd voelen. Door de vele faciliteiten en activiteiten binnen- en buitenshuis en door de uitstekende logistieke voorzieningen liggen Groningen en Haren binnen handbereik. De medewerkers van NoordWijk maken u graag wegwijs.

Het appartement, gelegen op de 3e verdieping, biedt maar liefst 140m² woonruimte doordat twee appartementen op een intelligente manier zijn samengevoegd tot één. Vanuit die royale uitgangspositie geniet u van dat andere gezichtsbepalende kenmerk: een schitterend, kamerbreed uitzicht op de natuur (met bosrand, weide en ooievaarsnest). Genieten van de natuur kan binnen en vanaf één van uw balkons. De overgang van veel vierkante meters met de verplichtingen van een compleet huis met tuin, naar niet eens veel minder oppervlakte met de zekerheid van oproepbare verpleegkundige zorg in eigen huis en allerhande servicemogelijkheden, wordt zo wellicht minder scherp.

Dit appartement biedt onder andere een ruime en lichte woonkamer (50 m²), een nette compacte keuken, twee slaapkamers (21,5 & 28 m²), een ruime badkamer en bijkeuken.

Daarnaast zijn er twee bergingen in het souterrain van het gebouw voor u gereserveerd, alsmede een garagebox op het buitenterrein.

Bijzonderheden:
* Servicekosten € 1.148,- per maand onder andere voor:
-verwarming
-watergebruik
-24-uurs alarmsysteem
-onderhoud gebouw
-onderhoud tuin
-schoonmaak algemene ruimtes
-bemande receptie
-opstal/glasverzekering
-kabelaansluiting
-aanwezigheid huismeester
-sportzaal met fitnessapparatuur
-koersbal
-dart
-recreatiezaal/koffiekamer
-wisselende activiteiten

'Noordwijk' beschikt over een ThuiszorgTeam, bestaande uit verzorgenden en verpleegkundigen, waar u op aanvraag gebruik van kunt maken (Huishoudelijke hulpen kunnen zo nodig aangevraagd worden via de gemeente Tynaarlo bij de WMO).

De Serviceflat beschikt ook over een eigen winkeltje waar u één dag per week uw boodschappen kunt doen, waarbij u verse producten van te voren kunt bestellen en indien gewenst aan huis kunt laten bezorgen.

Er is een kapsalon in het gebouw waar kappers, pedicures en schoonheidsspecialisten werkzaam zijn op afspraak.

Een fysiotherapeut heeft een eigen praktijkruimte in Noordwijk, waarbij o.a. gelegenheid is tot het deelnemen aan fitness onder begeleiding in de fitnessruimte in het gebouw.

In de conversatiezaal is er gelegenheid tot het gezamenlijk drinken van een kopje koffie, worden lezingen gegeven, wordt bridge gespeeld en de wekelijkse huisborrel gehouden.

'Noordwijk' heeft een eigen biljartclub, dartgroep, sjoelmiddag, schildersclub, koersbalochtend. Ook is er de mogelijkheid om met gymnastiek mee te doen.

In de tuinen is een jeu de boules baan aangelegd.

Logeerkamers zijn op aanvraag te huur.

Maaltijden kunnen desgewenst aan huis worden bezorgd.

De huismeester kan worden ingehuurd voor het doen van kleine klusjes in uw appartement.
+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Bouwjaar1971
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte140
Aantal kamers4

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 175.000 Kosten koper
excl. € 1.148,00 servicekosten
Aanvaardingin overleg

Bouw vorm

Bouwjaar1971
Bouwvormbestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte140
Inhoud433
Aantal kamers4
Slaapkamers2
Etages1

Tuin

TuinGeen tuin
Aantal bergingen2

Parking

Garage soortGaragebox
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken
€ 175.000 k.k.
Contact opnemen
Schonenburg Makelaars
Schonenburg Makelaars - Funda NVM makelaar - Schonenburg Makelaars NWWI - Schonenburg Makelaars Taxateursunie - Schonenburg Makelaars

KvK nr. 68588909