Eleveld 3

9456 TC ELEVELD

In een landelijke woonomgeving onder de rook van Assen is de "Woongroep Roelof Eleveld" gerealiseerd. In een grote karakteristieke woonboerderij zijn 8 nieuwe wooneenheden (studio's en appartementen) beschikbaar voor de verhuur (vanaf €730,= per maand excl. servicekosten) aan een specifieke doelgroep (50+). Iedere huurder kan gebruik maken van de buitenvoorzieningen (tuin, terras enz)

De initiatiefnemer aan het woord:
Een buitenkans voor senioren! In een monumentale boerderij uit 1900 zijn door ons acht levensloopbestendige huurappartementen/studio’s gerealiseerd. Wij bieden u hier een ideale mogelijkheid om samen te wonen en prettig en sociaal te leven met behoud van uw eigen vrijheid en privacy.
De huurappartementen (vanaf ca. 50 m2) zijn voorzien van een pantry en modern, eigentijds sanitair. De boerderij is omringd door groene weilanden, tuinen en een paardenhouderij. Ideaal als u van de natuur en van rust houdt! Daarnaast kunt u gebruik maken van een ruime, sfeervolle gezamenlijke woonkamer met vrij uitzicht en een prachtige gezamenlijke keuken en wasruimte. Gezellig samen koken en eten en altijd iemand in de buurt voor een praatje of een activiteit.
Er is ruimte genoeg om bezoek te ontvangen en de kleinkinderen kunnen zich veilig vermaken rond de boerderij. Kiest u voor wonen op de eerste verdieping, dan kunt u van een lift gebruik maken. Kortom, dit is een heerlijke, sociale woonomgeving, waar genieten op de eerste plaats staat! Het appartementencomplex biedt een ruime parkeergelegenheid en het complex is uitstekend geïsoleerd.
+ Meer omschrijving - Minder omschrijving

Kenmerken

Bouwjaar1900
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte50
Aantal kamers1

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 760,00 Per maand
excl. € 265,00 servicekosten
Aanvaardingin overleg

Bouw vorm

Bouwjaar1900
Bouwvormbestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte50
Inhoud150
Aantal kamers1
Etages1

Tuin

TuinGeen tuin

Parking

Garage soortGeen garage
+ Meer kenmerken - Minder kenmerken
€ 760 p/m
Schonenburg Makelaars
Schonenburg Makelaars - Funda NVM makelaar - Schonenburg Makelaars NWWI - Schonenburg Makelaars Taxateursunie - Schonenburg Makelaars

KvK nr. 68588909